A vers legyen veled!

A vers legyen veled! - még egy hét...

2011.03.28. 17:16 verslegyenveled

Kedves Versbarátok,

köszönjük az eddigi többszáz megfejtést és a pályázatra küldött remek verseket!

 

Játékleírás és részvételi feltételek: verslegyenveled.blog.hu/2011/03/19/a_vers_legyen_veled_vedd_es_vidd - Még egy hétig várjuk a leveleket!

 

Annak nagyon örülünk, hogy sokak tetszését elnyerte a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár kicsit rendhagyó, játékos "gerillakampánya". Köszönjük a visszajelzéseket!

 

Néhány kérdésre a válasz:

 

Mik a nyeremények?

Nos ez titok, de a nyertesek biztosan nem fognak csalódni :)

 

Miért kérjük a megfejtéseket külön levélben?

Egyszerű matematika: mert aki mind a nyolc Verskártyára helyes választ küld, az nyolcszoros eséllyel vesz részt a sorsoláson. S számunkra így a legkönnyebb szétválogatni a „búzát az ocsútól”.

 

A kérdések első ránézésre nehéznek tűnnek. Direkt választottunk ilyeneket?

Igen. Viszont minden versrészlet fellelhető az interneten. Abban bízunk, hogy keresgélés közben ki-ki beleakad neki tetsző versekbe, érdekes információkba. Szerintünk akkor már megérte elindítani a játékot :)

 

Lesz-e folytatás?

Nos ez a játék még véget sem ért, de többen szeretnék, ha hagyománnyá válna. Ígérni nem tudunk biztosat, rajtunk nem fog múlni. Mindenesetre köszönjük a biztatást!

 

Ezúton is köszönjük azoknak a partnereknek – kávézók, cukrászdák, könyvesboltok, galériák, kulturális intézmények, iskolák (és a sort hosszan folytathatnánk) – akik befogadták a Vedd és vidd! dobozokat, hogy a Verskártyák minél több emberhez eljuthassanak.

 

Azoknak is köszönjük, akik megosztották a facebookon, vagy éppen hírt adtak róla különböző blogokon, fórumokon!

 

A vers legyen veled! - Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://verslegyenveled.blog.hu/api/trackback/id/tr342779273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása